ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ

Αγαπητοί γονείς,

Η προσχολική αγωγή αποτελεί στις μέρες μας αναγκαιότητα, κοινά αποδεκτή από την ακαδημαϊκή κοινότητα, την πολιτεία και την κοινωνία.

Επιδίωξη των Παιδικών Σταθμών είναι να προσφέρουν στο παιδί αγωγή και φροντίδα σ’ ένα φιλόξενο, χαρούμενο και ασφαλή χώρο, τις ώρες που οι γονείς εργάζονται.

Πιο συγκεκριμένα, στον χώρο των Παιδικών Σταθμών προσφέρονται:

 • Εκπαίδευση με:

Ειδική διαπαιδαγώγηση των παιδιών της Βρεφικής ηλικίας μέσα από προγράμματα που ανταποκρίνονται στο εξελικτικό στάδιο της ηλικίας τους.

Προσχολική αγωγή που ακολουθεί τις πιο σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους και ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κάθε ηλικίας.

 • Πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.
 • Ειδικά προγράμματα περιβαλλοντικής, κυκλοφοριακής, μουσειακής κλπ αγωγής που προσφέρουν στο παιδί ευκαιρίες για την ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του και για κοινωνικοποίηση.
 • Πρόγευμα και μεσημεριανό γεύμα σύμφωνα με επιλεγμένο διαιτολόγιο έγκυρων επιστημόνων.
 • Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γονέων σε θέματα αγωγής, ψυχολογίας και υγείας των παιδιών.

 

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

Η προσαρμογή είναι η εναρκτήρια παιδαγωγική δραστηριότητα που η επιτυχία της καθορίζει την ομαλή ένταξη των παιδιών στο πρώτο σχολικό περιβάλλον.

Η είσοδος του παιδιού στους Παιδικούς Σταθμούς και επομένως ο πρώτος αποχωρισμός από το οικογενειακό περιβάλλον, πρέπει να γίνεται σταδιακά, αβίαστα και να προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε παιδιού. Γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό οι Παιδικοί Σταθμοί έχουν θεσπίσει την περίοδο προσαρμογής κατά τις πρώτες ημέρες. Αυτή η περίοδος προϋποθέτει τη σταδιακή και ολιγόωρη είσοδο των παιδιών στη τάξη.

Από την Προϊσταμένη και τις παιδαγωγούς του Τμήματος θα πάρετε συγκεκριμένες πληροφορίες και οδηγίες.

Στην προσπάθεια της ομαλής προσαρμογής κρίθηκε αναγκαία η συγκέντρωση των νέων γονέων αμέσως μετά την εγγραφή του παιδιού τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Παλαιού Φαλήρου. Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι καινοτόμος, πολύ παραγωγική και απαραίτητη εκατέρωθεν. Η συμμετοχή κρίνεται απολύτως επιβεβλημένη μετά την τηλεφωνική ειδοποίηση από την Προϊσταμένη του κάθε τμήματος.

 

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

Σύμφωνα με τον Πρότυπο Κανονισμό Λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών:

 • Η προσέλευση των παιδιών ορίζεται από τις 15 μέχρι τις 8.30 π.μ. (οι ώρες προσέλευσης θα τηρούνται αυστηρά).
 • Μετά την ώρα αυτή δεν γίνονται δεκτά τα παιδιά, εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων για τις οποίες οι γονείς θα ειδοποιούν έγκαιρα την Προϊσταμένη του Τμήματος.
 • Οι γονείς ή οι κηδεμόνες παραδίδουν τα παιδιά στις παιδαγωγούς τους από τις οποίες και τα παραλαμβάνουν.
 • Η αποχώρηση των παιδιών ορίζεται από τις 12:45 μέχρι τις 13.30 μ.μ. για τα παιδιά που δεν παραμένουν για μεσημεριανή ανάπαυση, ενώ για τα υπόλοιπα, η αποχώρηση ορίζεται από τις 15:00 μέχρι τις 15.45 μ.μ.
 • Τα παιδιά μπορεί να παραδίδονται και να παραλαμβάνονται και από άλλο ενήλικο πρόσωπο που θα υποδεικνύεται με γραπτή εξουσιοδότηση από τον γονέα.
 • Τα παιδιά μπορούν να παραλαμβάνονται νωρίτερα εφόσον υπάρχουν ειδικοί λόγοι για τους οποίους οι γονείς ενημερώνουν έγκαιρα την Προϊσταμένη του Τμήματος.

 

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

7:15 - 8:30

Υποδοχή των παιδιών, τακτοποίηση ατομικών ειδών. Ενσωμάτωση των παιδιών σε ομάδες παιχνιδιού ή απασχόληση τους στις “παιδαγωγικές γωνιές δραστηριοτήτων” ή ενασχόληση τους με οικοδομικό – κατασκευαστικό ή άλλο παιδαγωγικό υλικό. Συζήτηση – συναισθηματικές ανταλλαγές μεταξύ των παιδιών και του παιδαγωγού.

8:30 - 9:00

Προετοιμασία των παιδιών για το πρωινό (ανά ομάδες στην τουαλέτα για ατομική υγιεινή). Προσευχή. Παρουσίες.

9:00 - 9:30

Πρωινό

9:30 - 10:00

Συζήτηση – ελεύθερη έκφραση των απόψεων των παιδιών για παιδαγωγικές δράσεις (project) και όχι μόνο, με στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους (λόγος, επικοινωνία, κοινωνικοποίηση κ.λπ.).

10:00 – 11:00

Δραστηριότητες σχετικές με την παιδαγωγική δράση (project) και ανάλογα με την ηλικία τους π.χ. ζωγραφικής, κολλητικής, χειροτεχνίας, κουκλοθέατρου, θεατρικού παιχνιδιού, νερού, πηλού, κηπουρικής, μαγειρικής, οικολογικού πειραματισμού κ.λπ..

11:00 – 12:00

Διάλειμμα των παιδιών.

Ελεύθερη απασχόληση των παιδιών στις γωνιές δραστηριοτήτων ή ψυχοκινητικές-ρυθμικές δραστηριότητες ή δραστηριότητες προανάγνωσης – προγραφής – προαρίθμησης.

Προετοιμασία των παιδιών για το μεσημεριανό φαγητό.

12:00 – 12:45

Μεσημεριανό φαγητό.

Ατομική υγιεινή

12:45-13:30

Σταδιακή αναχώρηση των παιδιών που φεύγουν νωρίς. Ήσυχες δραστηριότητες (άκουσμα μουσικής, αφήγηση παραμυθιού, μυθοπλασία, τραγούδι, ανάγνωση βιβλίων). Παιχνίδια με το λόγο, ποιήματα, αινίγματα, γλωσσοδέτες. Παντομίμα. Αυτοσχεδιασμοί.

Προετοιμασία για μεσημβρινή ανάπαυση.

13:00 - 15:00

Μεσημβρινή ανάπαυση.

15:00 - 15:45

Ελεύθερη απασχόληση. Αναχώρηση.

 

Το παραπάνω ημερήσιο πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες των Τμημάτων αλλά  και τις ανάγκες των παιδιών και την ηλικία τους (βρεφική - νηπιακή) προκειμένου να τους δίνει την δυνατότητα να εκφράζονται ελεύθερα.

 

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σε όλα τα Τμήματα των Παιδικών Σταθμών θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς:

 • Προγράμματα εκμάθησης Αγγλικών (μία φορά την εβδομάδα) (προαιρετικά).
 • Πρόγραμμα Μουσικής Αγωγής με τη συνεργασία καθηγητών μουσικής (προαιρετικά).
 • Προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής με τη συνεργασία γυμναστών (προαιρετικά).
 • Προγράμματα εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (προαιρετικά).
 • Θεατρικές παραστάσεις, κλόουν κ.λπ. (προαιρετικά)
 • Διάφορες εκδηλώσεις (παζάρι ή φεστιβάλ ή αποχαιρετιστήρια γιορτή κ.λπ.) και παράλληλα εικαστικά εργαστήρια με τη συμμετοχή παιδιών και γονέων από όλα τα τμήματα.
 • Εορτές και εκδηλώσεις επετειακού, επιμορφωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα (Χριστούγεννα, Απόκριες, Εθνικές Εορτές)

 

Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους οργανώνονται επισκέψεις σε μουσεία και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για την παρακολούθηση βιωματικών, εκπαιδευτικών προγραμμάτων που αφορούν διάφορα θέματα (περιβάλλον, διατροφή, λαογραφία κ.λπ.). Πριν από κάθε επίσκεψη υπάρχει ανάλογη προετοιμασία της ομάδας. Φυσικά η συμμετοχή των παιδιών είναι προαιρετική και απαιτείται η έγγραφη συναίνεση των γονέων και κηδεμόνων τους.

 

Επίσης κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους οργανώνονται επιμορφωτικά σεμινάρια για το προσωπικό (εκπαιδευτικό και βοηθητικό) γιατί θεωρούμε ότι η διαρκής εκπαίδευση και κατάρτιση των υπαλλήλων σε σύγχρονα παιδαγωγικά προγράμματα και μεθόδους είναι θεμελιώδεις παράγοντες για την ποιοτική παροχή προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης. Συγχρόνως οργανώνονται επιμορφωτικά σεμινάρια για τους γονείς προκειμένου να ενημερωθούν και να  προετοιμαστούν κατά το δυνατόν και σε συνέχεια, αν χρειαστεί, να μπορούν να αντιμετωπίσουν πιθανά προβλήματα (Συμβουλευτική γονέων).

 

Στα Τμήματα των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών εφαρμόζεται πρόγραμμα ανακύκλωσης (μπαταρίες, χαρτί, αλουμίνιο) προκειμένου να γίνει συνείδηση σε όλους μας και τρόπος ζωής στα παιδιά μας. Παρακαλούμε όλους τους γονείς να βοηθήσουν συμμετέχοντας ενεργά.

 

ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ    

 • Τον Παιδικό Σταθμό επισκέπτεται Οδοντίατρος ο οποίος παρακολουθεί τα παιδιά & τηρεί ιατρικό ιστορικό για καθένα από αυτά. Επίσης εξετάζει τα παιδιά βάση προγράμματος & μετά από την εξέταση παρέχει σχετική γνωμάτευση προς τους γονείς.
 • Όταν το παιδί αρρωστήσει κατά την διάρκεια της λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού ειδοποιούνται άμεσα οι γονείς του και το παραλαμβάνουν. Το παιδί παραμένει εκτός Παιδικού Σταθμού ως την πλήρη ανάρρωση του.
 • Η επιστροφή πρέπει να συνοδεύεται από βεβαίωση του θεράποντος παιδιάτρου στην οποία θα αναφέρεται :
 • Η νόσος από την οποία έπασχε το παιδί
 • Η αποκατάσταση της υγείας του.
 • Σε περίπτωση λοιμώδους νοσήματος οι γονείς υποχρεούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Προϊσταμένη του Τμήματος.
 • Σε περίπτωση που η νόσος ιάνθηκε αλλά  κρίνεται απαραίτητη η χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής, τότε οι γονείς πρέπει να φροντίζουν ώστε οι ώρες που δίνουν στο παιδί το φάρμακο να είναι αυτές που βρίσκεται στο σπίτι.
 • Σε περίπτωση εμφάνισης ψειρών, ειδοποιείται ο Παιδικός Σταθμός & το παιδί παραμένει για ένα διήμερο στο σπίτι προκειμένου να αποψειριασθεί εντελώς.
 • Κατά τη σχολική χρονιά θα υπάρχει και κάλυψη των αναγκών του Παιδικού Σταθμού από ψυχολόγο (επισκέψεις & ομαδικά προγράμματα με τους γονείς).

 

ΔΙΑΤΡΟΦΗ    

 • Η διατροφή των παιδιών καλύπτεται υγιεινά και πλήρως από τον Παιδικό Σταθμό, σύμφωνα με επιστημονικά επιλεγμένο διαιτολόγιο.
 • Η διατροφή των παιδιών, αποτελεί μέρος του ημερήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος και ως εκ τούτου όλα τα παιδιά συμμετέχουν σ’ αυτή.
 • Εξαίρεση μπορεί να υπάρξει μόνο σε περίπτωση ασθένειας του παιδιού ή αλλεργίας.
 • Γαριδάκια, τσίχλες, σοκολάτες, καραμέλες κ.λπ. δεν επιτρέπονται στον Παιδικό Σταθμό γιατί εκτός του ότι προκαλούνται συναισθήματα ζήλιας, υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος ή τσακωμού όταν τέτοια είδη βρίσκονται στις τσέπες τους ή στις τσάντες τους.
ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ

Παρακαλούμε να:

 • Ντύνετε τα παιδιά σας με άνετα και όχι βαριά ρούχα, κατά προτίμηση φόρμες.
 • Αποφεύγεται να τους φοράτε παπούτσια με κορδόνια, τιράντες, ζώνες και κυρίως κοσμήματα (καδένες, σκουλαρίκια κ.λπ.) γιατί αφ’ ενός υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος και αφετέρου εμποδίζουν την άνετη και δημιουργική απασχόληση των παιδιών και τους στόχους της αγωγής για αυτονομία και αυτοεξυπηρέτηση.
 • Μια αλλαξιά ρούχα (εσώρουχα, φόρμες και κάλτσες ), να παραμένει στον Παιδικό Σταθμό, για την περίπτωση που το παιδί βραχεί ή λερωθεί.
 • Ειδικά για το Βρεφικό Τμήμα εκτός των ανωτέρω είναι απαραίτητο ένα πακέτο πάνες υγιεινής, ένα πακέτο μωρομάντηλα και ένα κουτί χαρτομάντηλα αυτοκινήτου.

 

Στους Παιδικούς Σταθμούς γίνεται πρόγραμμα εκμάθησης τουαλέτας ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.
Ως εκ τούτου, για να φιλοξενηθεί κάποιο παιδί στα νηπιακά Τμήματα,  απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αυτοεξυπηρετείται.

 

ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Η διαγραφή παιδιών γίνεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις παρακάτω περιπτώσεις.

 1. Με αίτηση του γονέα ή κηδεμόνα.
 2. Όταν κατ’ εξακολούθηση δεν συμμορφώνονται οι γονείς με το πρόγραμμα και τους όρους λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού
 3. Όταν δεν καταβάλλονται έγκαιρα τα δίδακτρα.
 4. Όταν συμπληρώσουν την νόμιμη ηλικία (στο τέλος της σχολικής χρονιάς).

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΟΝΕΩΝ

 • Για την επίτευξη των στόχων της προσχολικής αγωγής είναι απαραίτητη η στενή συνεργασία Παιδικών Σταθμών και οικογένειας. Για τον λόγο αυτό η ενεργή συμμετοχή των γονέων στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση τους σε προβλήματα αγωγής και ψυχολογίας των παιδιών τους, ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
 • Γονείς που διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις σε κάποιους τομείς, όπως ζωγραφική, μουσική, Η/Υ, χορός κ.λπ., μετά από προγραμματισμένα ραντεβού μπορεί να εντάσσονται περιστασιακά στα παράλληλα παιδαγωγικά εργαστήρια.
 • Οι γονείς λαμβάνουν μέρος σε εκδηλώσεις, εκδρομές, ή άλλα παιδαγωγικά προγράμματα, εφόσον τους ζητηθεί από την Προϊσταμένη του Τμήματος.
 • Συμμετέχουν σε ομάδες εργασίας που στόχο έχουν την κατασκευή υλικών χρήσιμων για την εφαρμογή των παιδαγωγικών προγραμμάτων (όπως ρούχα και καπέλα για τις γωνιές μεταμφίεσης, μουσικών οργάνων, στολών κ.λπ.).
 • Οι γονείς καλό είναι να ανταποκρίνονται θετικά στις καθημερινές ανάγκες των τάξεων για προμήθεια άχρηστου υλικού, (όπως: υφάσματα, παλιομοδίτικα ρούχα ενηλίκων, καπέλα, ζώνες, τσάντες, άδεια κουτιά χάρτινα ή πλαστικά από τρόφιμα ή καλλυντικά, εφημερίδες, περιοδικά κ.λπ.) που είναι απαραίτητο για το συμβολικό παιχνίδι έτσι ώστε να αναπτύσσεται η δημιουργικότητα, η φαντασία, η κοινωνικότητα και γενικά η προσωπικότητα του κάθε παιδιού.
 • Δεν επιτρέπεται όμως, η παρέμβαση κάθε μορφής των γονέων προς τα άλλα παιδιά στο χώρο του Παιδικού Σταθμού.

Μέσα από τις συγκεντρώσεις γονέων, τις παιδαγωγικές εξόδους, τις εκδηλώσεις και τις ομάδες εργασίας, εκτός από τα παραπάνω αναφερόμενα οφέλη, επιτυγχάνεται και η γνωριμία των γονέων μεταξύ τους, η σύσφιξη των σχέσεων τους και η στενότερη επαφή με τον χώρο που ζουν και δημιουργούν τα παιδιά τους μεγάλο διάστημα της μέρας.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Η λειτουργία των Παιδικών σταθμών αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την 31η Ιουλίου του επόμενου έτους. Το μήνα Αύγουστο οι Παιδικοί Σταθμοί διακόπτουν τη λειτουργία τους. Επίσης δε λειτουργούν:

 • από 24 Δεκεμβρίου έως και 6 Ιανουαρίου
 • από την Μ. Πέμπτη έως και την Κυριακή του Θωμά
 • κατά τις επίσημες αργίες των Δημόσιων Υπηρεσιών καθώς και του Πολιούχου του Δήμου ή τον εορτασμό εθνικού τοπικού γεγονότος.
 • Οσάκις κρίνεται σκόπιμη η διακοπή της λειτουργίας τους για σοβαρούς λόγους

 

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Η καταβολή των διδάκτρων γίνεται το πρώτο δεκαήμερο κάθε μήνα, για όλη τη διάρκεια λειτουργίας του σταθμού, από Σεπτέμβριο έως και Ιούλιο (πλην των διδάκτρων του Ιουλίου τα οποία καταβάλλονται σε δύο ισόποσες δόσεις, το Δεκέμβριο και τον Απρίλιο), ανεξαρτήτως απουσιών. Τα δίδακτρα καταβάλλονται στον τραπεζικό λογαριασμό του Ν.Π. στην Τράπεζα Eurobank Ergasias (αρ. λογ. 0026.0221.34.0200866861) και στη συνέχεια προσκομίζετε στο Τμήμα στο οποίο φοιτά το παιδί σας το αποδεικτικό κατάθεσης και παίρνετε την απόδειξη είσπραξης. Στην αιτιολογία κατάθεσης αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του παιδιού, το τμήμα στο οποίο φοιτά και τα αρχικά του μήνα που εξοφλείται (π.χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ , Β , ΙΑΝ.).

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΤΜΗΜΑ

Α’ Τμήμα

«Ιωάννης Φιξ»

Β΄ Τμήμα

Γ΄ Τμήμα

Δ΄ Τμήμα

«Κάρολος Ι. Φιξ»

Ε΄ Τμήμα

ΣΤ΄ Τμήμα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ιωάννου Φιξ 10

(Ισόγειο)

Τερψιχόρης 88 & Πλειάδων

Διαγόρα 4

Ιωάννου Φιξ 10

(Α΄ όροφος)

Διαγόρα 4

Δημοκρατίας & Μεσολογγίου

ΤΗΛ. – ΦΑΞ

210-98.14.646

210-98.41.045

210-98.37.390

210-98.48.889

210-98.02.642

210 9817006

 

ΒΡΕΦΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΤΜΗΜΑ

Α΄ ΒΡΕΦΙΚΟ

Β΄ ΒΡΕΦΙΚΟ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Μεσολογγίου 83

Γλαύκου 18

ΤΗΛ. – ΦΑΞ

210-98.86.884

2109851885

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

E-mail:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε και να μοιραστούμε μαζί σας
κάθε προβληματισμό και σκέψη σας για τα παιδιά όπως και κάθε πρόταση βελτίωσης.

Ελπίζοντας σε μία άριστη συνεργασία, σας ευχόμαστε


ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΕΛΗ

ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ

ΤΡΥΦΩΝ ΜΑΡΙΑ

ΒΛΑΧΟΥ ΕΥΡΥΔΙΚΗ

ΜΑΧΑΙΡΑ ΠΟΠΗ

ΜΑΧΑΙΡΑ ΣΟΦΙΑ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

ΔΕΛΗΚΑΡΗ ΒΕΝΕΤΙΑ

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ

 

ΟΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ


Α΄ Τμήμα Προσχολικής Αγωγής

Ελευθερία Παναγιωτοπούλου

Β΄ Τμήμα Προσχολικής Αγωγής

Ηλιάνα Κάππα

Γ΄ Τμήμα Προσχολικής Αγωγής

Θεόπη Λασκαρίδου

Δ΄ Τμήμα Προσχολικής Αγωγής

Ρόη Βασιλοπούλου 

Ε΄ Τμήμα Προσχολικής Αγωγής

Όλγα Ντόμπριου

ΣΤ΄ Τμήμα Προσχολικής Αγωγής

Βάνα Λιούζα

Α΄ Βρεφικό Τμήμα

Σούλα Μαστροκάλου

Α΄ Βρεφικό Τμήμα

Ρενάτα Γιαννακοπούλου

 

ΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ


Print   Email